Απεργια Πεμπτη : Arxh Me Proeidopoihtikh Apergia Thn Pempth / Δεμένα τα πλοία στις 3 ιουνίου.

Απεργια Πεμπτη : Arxh Me Proeidopoihtikh Apergia Thn Pempth / Δεμένα τα πλοία στις 3 ιουνίου.. Α) την προκήρυξη της πρώτης γενικής απεργίας την πέμπτη 20/5 για να μην παρεμποδιστούν οι πανελλαδικές εξετάσεις των μαθητών (ενώ η αρχική απόφαση ήταν για γενική απεργία στις 19/5). Δείτε το επόμενο webinar του κόμβου φορολογία φυσικών προσώπων 2020: Το νομοσχέδιο αναμένεται να ψηφιστεί στην ολομέλεια της βουλής την πέμπτη 17 ιουνίου. Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα. Κινητοποιήσεις εργαζομένων σε μετρό, τραμ και ηλεκτρικό την πέμπτη.

Σημειώνεται ότι στην απεργία θα συμμετέχουν όλες οι γραμμές λεωφορείων του οασα. Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Α) την προκήρυξη της πρώτης γενικής απεργίας την πέμπτη 20/5 για να μην παρεμποδιστούν οι πανελλαδικές εξετάσεις των μαθητών (ενώ η αρχική απόφαση ήταν για γενική απεργία στις 19/5). Το νομοσχέδιο αναμένεται να ψηφιστεί στην ολομέλεια της βουλής την πέμπτη 17 ιουνίου. Από τις κορυφαίες συνδικαλιστικές ενώσεις, δηλαδή γσεε, αδεδυ και παμε, μέχρι και τα σωματεία.

Symmetoxh Seepea Stereas Elladas Sthn Apergia Ths Adedy Thn Pempth 3 Ioynioy 2021 Especial Gr
Symmetoxh Seepea Stereas Elladas Sthn Apergia Ths Adedy Thn Pempth 3 Ioynioy 2021 Especial Gr from www.especial.gr
Δεμένα τα πλοία στις 3 ιουνίου. 24ωρη απεργία εν μέσω του lockdown και ενώ η πανδημία του κορωνοϊού στη χώρα μας βρίσκεται στη χειρότερη φάση της αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι της στασυ. Α) την προκήρυξη της πρώτης γενικής απεργίας την πέμπτη 20/5 για να μην παρεμποδιστούν οι πανελλαδικές εξετάσεις των μαθητών (ενώ η αρχική απόφαση ήταν για γενική απεργία στις 19/5). Στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που κήρυξε η γσεε και το εκθ ενάντια στις ρυθμίσεις του νέου νομοσχεδίου για τα εργασιακά, θα συμμετέχουν την προσεχή πέμπτη 10 ιουνίου οι εργαζόμενοι στον. Διεξοδοσ αγωνιστικη συσπειρωση συλλογου ο περικλησ: 24ωρη απεργία στα πλοία την πέμπτη. Την απεργία αποφάσισαν τα διοικητικά συμβούλια των εσηεα, εσπητ, επηεα, επηεθ στην 24ωρη απεργία συμμετέχει και η ομοσπονδία συλλόγων υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας. Ολοένα και περισσότερες ομοσπονδίες και ενώσεις συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία της γσεε την πέμπτη 10 ιουνίου με αιχμή το νέο εργασιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Δείτε το επόμενο webinar του κόμβου φορολογία φυσικών προσώπων 2020:

Δεμένα τα πλοία στις 3 ιουνίου. Την απεργία αποφάσισαν τα διοικητικά συμβούλια των εσηεα, εσπητ, επηεα, επηεθ στην 24ωρη απεργία συμμετέχει και η ομοσπονδία συλλόγων υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Απεργία έχουν προκηρύξει για την πέμπτη 15 οκτωβρίου γιατροί και νοσηλευτές στο δημόσιο σύστημα υγείας (εσυ). Ολεσ και ολοι στην απεργια. Το νομοσχέδιο αναμένεται να ψηφιστεί στην ολομέλεια της βουλής την πέμπτη 17 ιουνίου. Με 24ωρη απεργία την ερχόμενη πέμπτη 10 ιουνίου 2021, συμμετέχουν τα σωματεία εργαζομένων στις σταθερές συγκοινωνίες (mετρό, ησαπ και τραμ) στην απεργιακή κινητοποίηση των γσεε. Στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που κήρυξε η γσεε και το εκθ ενάντια στις ρυθμίσεις του νέου νομοσχεδίου για τα εργασιακά, θα συμμετέχουν την προσεχή πέμπτη 10 ιουνίου οι εργαζόμενοι στον. Κινητοποιήσεις εργαζομένων σε μετρό, τραμ και ηλεκτρικό την πέμπτη. Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα. Σε απεργιακό κλοιό η χώρα την πέμπτη. Γενική πανελλαδική απεργία την πέμπτη (10.06.2021). Την πέμπτη 31 μαΐου 2018 οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία.

Σε απεργιακό κλοιό η χώρα την πέμπτη. Στην 24ωρη απεργία της γσεε, συμμετέχει την πέμπτη, 10 ιουνίου, η ομοσπονδία υπαλλήλων λιμανιών ελλάδος (ομυλε) και η ένωση μονίμων και δόκιμων λιμεναργατών του ολπ, με αφορμή. Ολεσ και ολοι στην απεργια. Ολοένα και περισσότερες ομοσπονδίες και ενώσεις συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία της γσεε την πέμπτη 10 ιουνίου με αιχμή το νέο εργασιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Ποιοι εργαζόμενοι θα συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις.

Apergia Pws 8a Kinh8oyn Ta Mmm Shmera Pempth Grtimes Gr
Apergia Pws 8a Kinh8oyn Ta Mmm Shmera Pempth Grtimes Gr from www.grtimes.gr
Ποιοι εργαζόμενοι θα συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις. 24ωρη απεργία στα πλοία την πέμπτη. Την προσεχή πέμπτη έχει προκηρυχθεί 24ωρη απεργία, στην οποία συμμετέχουν όλοι. Απεργία / δεμένα τα πλοία την πέμπτη. Διεξοδοσ αγωνιστικη συσπειρωση συλλογου ο περικλησ: Α) την προκήρυξη της πρώτης γενικής απεργίας την πέμπτη 20/5 για να μην παρεμποδιστούν οι πανελλαδικές εξετάσεις των μαθητών (ενώ η αρχική απόφαση ήταν για γενική απεργία στις 19/5). Με 24ωρη απεργία την ερχόμενη πέμπτη 10 ιουνίου 2021, συμμετέχουν τα σωματεία εργαζομένων στις σταθερές συγκοινωνίες (mετρό, ησαπ και τραμ) στην απεργιακή κινητοποίηση των γσεε. 24ωρη πανελλαδική απεργία από τους ναυτεργάτες στις 3 ιουνίου.

Την αντίθεσή τους στο εργασιακό νομοσχέδιο εκφράζουν οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ, ανακοινώνοντας τη συμμετοχή τους στην 24ωρη απεργία που έχει εξαγγελθεί για την πέμπτη 10 ιουνίου.

Στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που κήρυξε η γσεε και το εκθ ενάντια στις ρυθμίσεις του νέου νομοσχεδίου για τα εργασιακά, θα συμμετέχουν την προσεχή πέμπτη 10 ιουνίου οι εργαζόμενοι στον. Γενική πανελλαδική απεργία την πέμπτη (10.06.2021). Όσον αφορά τα μέσα μαζικής μεταφορά οι εργαζόμενοι τους θα συμμετέχουν. Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα. Κινητοποιήσεις εργαζομένων σε μετρό, τραμ και ηλεκτρικό την πέμπτη. Το νομοσχέδιο αναμένεται να ψηφιστεί στην ολομέλεια της βουλής την πέμπτη 17 ιουνίου. Απεργία έχουν προκηρύξει για την πέμπτη 15 οκτωβρίου γιατροί και νοσηλευτές στο δημόσιο σύστημα υγείας (εσυ). Ποιοι εργαζόμενοι θα συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις. Απεργία κατά του ασφαλιστικού νόμου έχουν κηρύξει για σήμερα πέμπτη οι συνδικαλιστές γιατροί, ανακοινώνοντας. Την πέμπτη 31 μαΐου 2018 οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία. Ταλαιπωρία περιμένει και αύριο, πέμπτη (31/5), το επιβατικό κοινό, αφού οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς έχουν εξαγγείλει στάσεις. Κλειστό θα παραμείνει το οικονομικό πανεπιστήμιο αθηνών (ασοεε) την πέμπτη 12/11 στα πλαίσια της γενικής απεργίας. Με απόφαση του γενικού της συμβουλίου η ποεδην, προανήγγειλε 24ωρη πανελλαδική απεργία και συγκέντρωση στην αθήνα στις 15/10/2020.

24ωρη απεργία στα πλοία την πέμπτη. Όπως αναφέρει η ομοσπονδία ενώσεων νοσοκομειακών γιατρών ελλάδας. Με απόφαση του γενικού της συμβουλίου η ποεδην, προανήγγειλε 24ωρη πανελλαδική απεργία και συγκέντρωση στην αθήνα στις 15/10/2020. Α) την προκήρυξη της πρώτης γενικής απεργίας την πέμπτη 20/5 για να μην παρεμποδιστούν οι πανελλαδικές εξετάσεις των μαθητών (ενώ η αρχική απόφαση ήταν για γενική απεργία στις 19/5). Το νομοσχέδιο αναμένεται να ψηφιστεί στην ολομέλεια της βουλής την πέμπτη 17 ιουνίου.

Apergia Thn Pempth Gia Thn Prwtomagia Kai To 8wro Pws 8a Kinh8oyn Ta Mmm In Gr
Apergia Thn Pempth Gia Thn Prwtomagia Kai To 8wro Pws 8a Kinh8oyn Ta Mmm In Gr from www.in.gr
Δείτε το επόμενο webinar του κόμβου φορολογία φυσικών προσώπων 2020: Κλειστό θα παραμείνει το οικονομικό πανεπιστήμιο αθηνών (ασοεε) την πέμπτη 12/11 στα πλαίσια της γενικής απεργίας. Με 24ωρη απεργία την ερχόμενη πέμπτη 10 ιουνίου 2021, συμμετέχουν τα σωματεία εργαζομένων στις σταθερές συγκοινωνίες (mετρό, ησαπ και τραμ) στην απεργιακή κινητοποίηση των γσεε. 24ωρη πανελλαδική απεργία από τους ναυτεργάτες στις 3 ιουνίου. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που κήρυξε η γσεε και το εκθ ενάντια στις ρυθμίσεις του νέου νομοσχεδίου για τα εργασιακά, θα συμμετέχουν την προσεχή πέμπτη 10 ιουνίου οι εργαζόμενοι στον. Όπως αναφέρει η ομοσπονδία ενώσεων νοσοκομειακών γιατρών ελλάδας. Το νομοσχέδιο αναμένεται να ψηφιστεί στην ολομέλεια της βουλής την πέμπτη 17 ιουνίου.

Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες.

Την αντίθεσή τους στο εργασιακό νομοσχέδιο εκφράζουν οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ, ανακοινώνοντας τη συμμετοχή τους στην 24ωρη απεργία που έχει εξαγγελθεί για την πέμπτη 10 ιουνίου. Σε απεργιακό κλοιό η χώρα την πέμπτη. Με 24ωρη απεργία την ερχόμενη πέμπτη 10 ιουνίου 2021, συμμετέχουν τα σωματεία εργαζομένων στις σταθερές συγκοινωνίες (mετρό, ησαπ και τραμ) στην απεργιακή κινητοποίηση των γσεε. Την απεργία αποφάσισαν τα διοικητικά συμβούλια των εσηεα, εσπητ, επηεα, επηεθ στην 24ωρη απεργία συμμετέχει και η ομοσπονδία συλλόγων υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας. Ολεσ και ολοι στην απεργια. Την πέμπτη 31 μαΐου 2018 οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία. Κλειστό θα παραμείνει το οικονομικό πανεπιστήμιο αθηνών (ασοεε) την πέμπτη 12/11 στα πλαίσια της γενικής απεργίας. Απεργία έχουν προκηρύξει για την πέμπτη 15 οκτωβρίου γιατροί και νοσηλευτές στο δημόσιο σύστημα υγείας (εσυ). Δεμένα τα πλοία στις 3 ιουνίου. Ταλαιπωρία περιμένει και αύριο, πέμπτη (31/5), το επιβατικό κοινό, αφού οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς έχουν εξαγγείλει στάσεις. Γενική πανελλαδική απεργία την πέμπτη (10.06.2021). Απεργία κατά του ασφαλιστικού νόμου έχουν κηρύξει για σήμερα πέμπτη οι συνδικαλιστές γιατροί, ανακοινώνοντας. Ποιοι εργαζόμενοι θα συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama